We zoeken jou!

Als patiënten met eczeem onder elkaar moet ik je niet vertellen dat het niet altijd eenvoudig is om met onze aandoening goed om te gaan of om goede begeleiding te krijgen. Daar willen we graag iets aan veranderen.

We hebben het initiatief genomen om samen met het UZG een App te ontwikkelen die ons patiënten meer controle en inzicht kan geven en die medische hulp dichter bij ons brengt. Een App gemaakt door patiënten zonder winstgevende bedoelingen, enkel om ons beter te ondersteunen! 
Om dit zo goed mogelijk te doen hadden wij graag jouw hulp gehad. Wij zijn namelijk op zoek naar mensen met eczeem die ons het komende jaar kunnen helpen.
Neen we vragen je niet om te programmeren, maar wel om je mening te geven over ‘leven met eczeem’ en wat voor jouw belangrijk is.

Wie zoeken we?
Mensen van alle leeftijden met  atopische dermatitis/constitutioneel eczeem.

Wat moet je doen?
In eerste instantie even tijd maken voor het beantwoorden van enkele vragen.  Dit doen we heel veilig via Facebook of een ander internetkanaal (max. 5-tal keer per jaar).

In een tweede fase, je gebruikt en test onze App. Hier zullen we je dan ook weer wat vraagjes over stellen.

Wat krijg je van ons?
Onze eeuwige dankbaarheid, gratis gebruik van onze App, uw naam vereeuwigd als lid van ons Team en een mooie attentie op het einde van het traject.

Eventuele verplaatsingskosten worden uiteraard volledig vergoed.
En niet te vergeten, jij bepaalt mee hoe onze App er zal uitzien en wat hij kan doen.

Wil je graag meehelpen of heb je vragen, stuur een berichtje naar info@eczemanet.be