De warmste week

Music4Life


Ik trek al enkele jaren mee aan de kar als voorzitter van Allergienet. Dat doe ik graag want het brengt me in contact met zoveel boeiende mensen. Maar soms zijn er wel eens momenten dat het niet meezit en voelt het alsof de kar die je trekt vierkante wielen heeft. Vooral als je moe bent en met een brandend eczeem gezicht midden in de nacht huiswaarts keert met de wagen. Zo ook enkele jaren geleden. Maar plots was er die onbekende sympathieke jongedame die op Studio Brussel tijdens de Music For life actie, een plaatje aan vroeg voor Allergienet. Dat was werkelijk waar zo een fantastisch moment! Om een totaal onbekend iemand op de radio te horen zeggen, dat ze onze werking wilde steunen en dat er te weinig aandacht is voor mensen met allergie. En plots rolde die Allergiekar weer probleemloos verder. Ook dit jaar doen we mee! dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/allergienet