Wonderzalf?

Tijdens het shoppen kwam ik in een winkel terecht waar ze bekende verzorgingsproducten verkochten. Zo zag ik dat ze ook een Repair Body Lotion hadden van het merk Neutrogena. Aangezien ik heel tevreden ben van de handcrème was de bodylotion snel gekocht. Na een paar smeerbeurten was het effect geweldig. Mijn huid voelde heel zacht aan. Je zag de huidtextuur veranderen en de droogtelijntjes vervagen. Maar na een paar dagen begon mijn huid terug droog en trekkerig aan te voelen. Met tranen in de ogen smeerde ik mijn opengebarste huid in met de vettige zalf die ik altijd heb gebruikt. En kom ik weer tot de conslusie dat het niet zo’n goed idee was om iets anders te smeren. De realiteit is dat mijn huid niet lang zonder een hele vettige crème kan dus met de vetplekken in mijn kleren zal ik moeten leren leven…