Vaar en wandel met ons mee!

Zondag 22 september trekken we er weer op uit!

Deze keer gaan we op verkenning in het Scheldeland. Vanaf 14 uur verkennen we de Schelde per boot om daarna de Scheldebrug en de oevers te ontdekken tijdens een korte wandeling.
Dit is een informele ontmoetingsdag voor mensen met allergie en/of eczema waar in een gezellig kader kan worden kennisgemaakt en informatie kan worden uitgewisseld. Iedereen is van harte welkom, ook vrienden, familie en geïnteresseerden.
Wil je mee, stuur dan een mailtje naar info@allergienet.be met de vermelding van het aantal deelnemers en je naam. Deelname kost 6 euro per volwassene en 5 euro per kind ter plaatse te betalen (dit is de kost voor de boottocht). Drankjes en versnaperingen niet inbegrepen.

Schrijf je in, je bent van harte welkom!